Produse profesionale FSM pentru saloanele de manichiuri și pedichiuri moderne

0
585
Produse profesionale FSM pentru saloanele de manichiuri și pedichiuri moderne

Pentru salonul dumneavoastră profesional de manichiuri și pedichiuri moderne, există oferte foarte avantajoase. Enails.ro este numele unui important distribuitor de produse profesionale și semiprofesionale pentru manichiuri și pedichiuri, care a devenit foarte cunoscut în România datorită produselor  sale de foarte bună calitate.

Este vorba despre o gamă completă de produse care pot fi folosite atât de către saloanele de specialitate precum și de persoanele care preferă să își îngrijească singure unghiile acasă.

Enails vă oferă posibilitatea de a comanda online geluri construcție, oje semipermanente, geluri color, geluri pentru picturi, soluții pentru realizarea manichiurilor, ustensile și accesorii, produse EVERIN, kit-uri unghii, decoruri unghii, tatuaje interesante, aparatură modernă, dezinfectante profesionale, etc.

Produsele din portofoliul acestei firme sunt fabricate de către producători celebri în foarte multe țări din lume: CANNI, FSM, ONE BASE, ROSALIND, VANELISA, EVERIN, SILCARE, etc.

Produse FSM profesionale pentru manichiuri complexe

FSM Gel UV Construcție 04-ALB LAPTOS, 50 gr

Este un produs profesional marca FSM care are densitate medie. Nu curge în cuticule, are proprietăți autonivelante și este potrivit pentru orice tip de unghii. Multe saloane de manichiuri în preferă în România deoarece este rezistent la lovituri și șocuri. Are o foarte bună flexibilitate și o foarte bună rezistență și atunci când este aplicat în cantități mici.

Deoarece nu afectează structura biologică a unghiei, îl puteți folosi pentru realizarea manichiurilor persoanelor care au probleme cu unghiile ( subțiri, moi sau casante). Necesită aplicarea unei baze deoarece nu este un produs de tipul 3 în 1.

Producătorul recomandă acest produs pentru realizarea de extensii de unghii pe șablon (chiar pentru orice lungime!), pentru crearea curbei C și pentru modelarea și corectarea unghiilor. Este preferat de multe cliente pentru că stimulează consolidarea unghiei naturale, de asemenea.

Este compatibil cu foarte multe geluri construcție și cu foarte multe oje semipermanente. Se usucă cu ajutorul lămpilor UV. Prețul acestui produs în momentul de față este de doar 34,90 de lei.

PH Balansing Agent FSM 15 ml

Este un produs de tip Primer non-acid profesional. De asemenea, este un produs antialergic și poate fi folosit atât la realizarea manichiurilor cu gel, cu ojă                          semipermanenta sau cu soluții acrilice. Previne cu succes micozele și acționează ca o soluție adezivă cu două fețe. Această caracteristică îi oferă proprietăți adezive  care vor împiedica aerul să pătrundă sub construcție. Produsul nu conține acid. Se aplică după ce unghia a fost curățată de praf și mătuită. Se usucă la aer, fără a fi nevoie de prezența unei lămpi UV sau LED.

Nu se șterge și nu se degresează.

În oferta magazinului online Enails.ro veți mai găsi și alte tipuri de produse interesante precum kit unghii, decoruri unghii foarte moderne și tatuaje unghii. Merită să analizați periodic oferta acestui distribuitor.