De ce fel de vitamine avem nevoie pentru a avea unghii foarte rezistente

0
129
De ce fel de vitamine avem nevoie pentru a avea unghii foarte rezistente

Vreți să arătați întotdeauna foarte bine? Vă place să fiți în centrul atenției și să vă simțiți admirată?

În această situație aveți nevoie doar de câteva sfaturi utile. Este important să acordăm o atenție deosebită mâinilor, tenului, părului și hainelor pe care le purtăm. Aceste lucruri ies în evidență imediat atunci când ne întâlnim cu cineva.

Pentru îngrijirea mâinilor, nu avem nevoie de foarte multe lucruri sofisticate. Este adevărat că un salon de manichiuri moderne este esențial dacă nu obișnuiți sau nu aveți răbdare să vă faceți singuri manichiura acasă.

În plus, pentru ca unghiile să arate foarte bine și să nu se rupă repede, va trebui să fiți atenți… la alimentație. Este important să introduceți în meniul dumneavoastră periodic anumite alimente care conțin vitaminele necesare pentru unghii foarte frumoase și rezistente.

Cele mai importante vitamine pentru unghiile noastre!

Pentru unghii sănătoase și foarte rezistente avem nevoie de următoarele categorii de vitamine: A, B, C, E, D și K.

Vitamina A este importantă și drept rol principal producerea de cheratină din corpul nostru. Un consum bogat în alimente care conțin cantități mari de vitamina A va avea drept rezultate o creștere mult mai bună a unghiilor. Alimentele pe care vi le recomandăm sunt următoarele: morcov, produse lactate, spanac, ouă, cartofi dulci, etc.

Complexul de vitamine B ne ajută sa prevenim foarte bine infecțiile ce pot apare la nivelul unghiilor. Specialiștii atrag atenția asupra faptului că, persoanele care prezintă unghii denivelate, suferă de carențe ale complexului de vitamine B. Pentru a preveni acest lucru este bine să consumăm din abundență următoarele tipuri de alimente: ouă, carne, pește, brânză, lapte, cereale, etc.

Vitamina C este importantă și pentru starea de sănătate a unghiilor. Lipsa vitaminei C determină apariția fenomenului de deshidratare a unghiilor. Unghiile vor deveni în acest fel mai deschise la culoare și mai uscate. Puteți consuma din abundență următoarele alimente: pătrunjel, sparanghel, varză, lămâie, roșii, etc.

Produse profesionale pentru manichiuri foarte moderne

O altă modalitate eficientă de îngrijire a unghiilor este reprezentată de către folosirea produselor profesionale pentru realizarea manichiurilor. În prezent, în România, foarte multe magazine online comercializează produse foarte performante și de actualitate pentru realizarea de manichiuri complexe. Fsm-romania.ro este unul din aceste magazine online moderne de specialitate care pune la dispoziția saloanelor profesionale de îngrijire a unghiilor cele mai actuale produse. Este vorba atât de produse de marca proprie cât și de către produse fabricate de alte brand-uri celebre precum: CANNI, VENALISA, ROSALIND, EVERIN, BASE ONE, BASE ONE, etc. Vă recomandăm din această ofertă, orice tip de gel FSM, orice tip de ojă semipermanentă, gelurile pentru construcție și soluțiile pregătitoare pentru unghii. Sunt produse de o excelentă calitate pe care clientele dumneavoastră le vor îndrăgi imediat.