Injectare cu acid hialuronic pentru eliminarea cearcanelor

0
122
Injectare cu acid hialuronic pentru eliminarea cearcanelor

Stresul, tensiunea, insomnia si oboseala sunt reflectate in primul rand sub ochi. Pielea de sub ochi este extrem de subtire, astfel incat cercurile intunecate se formeaza indiferent de varsta biologica a unei persoane. Se poate datora si trasaturilor genetice. Pentru pacientii tineri, este recomandabil sa se indeparteze ridurile de sub ochi si sa se corecteze zonele scufundate de sub ochi cu ajutorul unui material de umplutura asa cum este acidul hialuronic. Injectiile cu acid hialuronic adauga volum pielii de sub ochi, o hidrateaza si o intinereste. In timpul procedurii de biorevitalizare, odata cu introducerea acidului hialuronic concentrat de legare la apa fara aditivi, se ridica adanciturile de sub ochi. Pielea devine mai frumoasa, mai vibranta, dispare senzatia de tensiune si uscaciune. Pentru a obtine un efect pozitiv, dermatologul iti poate recomanda efectuarea a 2-4 proceduri la fiecare doua saptamani. Rezultatul dureaza aproximativ 6 luni, apoi procedura de eliminare a cearcanelor de sub ochi trebuie repetata. Prin utilizarea acidului hialuronic Juvederm, se corecteaza si canalul lacrimal adancit.

Injectare cu acid hialuronic – Repetarea procedurii

Pentru persoanele in varsta, injectarea cu acid hialuronic pentru eliminare cearcane, ajuta la eliminarea si a altor probleme, cum ar fi ridurile faciale si pungile de sub ochi. In acest caz, se recomanda efectuarea unei corectii plastice: transplant de grasime, chirurgie plastica a pleoapei inferioare. Acest lucru duce la un efect de lunga durata, insa aceasta este o procedura mult mai complexa. Injectiile cu acid hialuronic pot fi efectuate cu sau fara o crema analgezica. Acidul hialuronic este injectat sub piele, care in sine este nedureros. Datorita acestui fapt, pleoapa inferioara primeste asa-numitul strat. Drept urmare, retelele de vase de sub ochi devin mai putin vizibile. Pentru a obtine un efect pe termen lung, este recomandabila repetarea procedurii dupa 6-9 luni. Pentru fumatori, aceasta perioada poate fi scurtata la 4-5 luni.

Injectarea cu acid hialuronic pentru eliminarea cearcanelor este cea mai eficienta metoda pentru a obtine rezultate instantanee. Procedura in sine dureaza aproximativ 15 minute, iar efectul poate dura pana la 9-15 luni. Sarcina principala este de a corecta zona de sub ochi, insa fara a afecta numeroasele vase din aceasta zona. Prin urmare, injectiile sunt administrate cu ajutorul unei canule flexibile printr-o punctie facuta in zona pometilor. Preparatele se bazeaza pe acid hialuronic si nu se introduc alti compusi in regiunea orbitala.

Posibile efecte secundare ale procedurii

Desi procedura de injectare cu acid hialuronic este rapida si fara probleme, ar trebui sa fii informat despre toate consecintele posibile. Dupa injectarea acidului hialuronic, se pot forma hematoame, deoarece pielea din aceasta zona este foarte subtire, iar injectiile sunt facute in straturile mai adanci, unde este prezenta alimentarea activa de sange. De regula, hematoamele dispar in 7-10 zile de la procedura. Poti utiliza ultrasunete cosmetice pentru a scapa rapid de hematoame. Dupa o ecografie focalizata, este posibil sa apara o roseata usoara. De regula, aceste simptome dispar a doua zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here