Ekoinstal – magazin online cu filtre osmoza pentru purificarea apei

0
801
Ekoinstal - magazin online cu filtre osmoza pentru purificarea apei

Filtrele moderne pentru tratarea apei sunt o necesitate. Calitatea si starea apei potabile se deterioreaza, iar apa curata devine din ce in ce mai putin baubila. Putini oameni mai au incredere in apa potabila din conducta. Virusurile, rugina, deseurile industriale, gunoiul si viermii sunt doar o mica parte din ceea ce este prezent in apa de la robinet. Pe o harta Romaniei, poti nota pe degete orasele in care apa de baut nu numai ca este curata, ci pur si simplu respecta standardele. Insa, nu dispera, deoarece problema apei cu impuritati poate fi rezolvata cu filtre osmoza apa pe care le poti cumpara din magazinul online ekoinstal.ro.  Filtrele osmoza apa vor reda calitatea apei.

Filtre pentru acasa pentru tratarea apei

In magazinul online ekoinstal.ro poti gasi si cumpara:

  • Filtre osmoza inversa – Osmoza este un sistem eficient pentru purificarea apei de la robinet. Purifica apa intr-o proportie de 90% de toata poluarea. Filtrul de osmoza inversa poate fi instalat in apartament, in bucatarie, in casa, sub chiuveta. Apa purificata prin filtre cu osmoza inversa poate fi bauta imediat.
  • Filtru de apa curgatoare – Avantajul principal este compactitatea. Specialistii magazinului online ekoinstal.ro te vor ajuta sa alegi filtrul de debit potrivit pentru tratarea apei.
  • Filtre de linie  – Acesta este prima bariera pentru alimentarea cu apa. Filtrele principale pentru purificarea apei blocheaza impuritatile grosiere din apa (nisip, silt, argila) si rugina.
  • Filtru de dedurizare a apei – Transforma apa excesiv de tare in apa de baut normala. Filtrele pentru reducerea duritatii apei purifica apa de saruri de calciu, magneziu, mangan, metale. Apa potabila din casa este cheia sanatatii si a curateniei instalatiilor sanitare si a vaselor pe scara larga.

De ce sa alegi ekoinstal.ro

La magazinul online ekoinstal.ro preturile de pe site sunt reale, descrierea si caracteristicile marfurilor sunt exacte, si, de asemenea, vei gasi informatii utile, un catalog convenabil, posibilitatea de a cumpara cu un singur click, mai multe optiuni de plata – in numerar, cu cardul de credit sau plata online. De asemenea, magazinul online ekoinstal.ro are o gama larga de filtre osmoza apa si sisteme de purificare a apei.

Ce apa este obtinuta dupa purificare prin osmoza inversa?

Oricare ar fi impuritatile continute in apa, un filtru cu osmoza inversa face ca aceasta apa sa fie in siguranta. Elimina chiar pesticidele, nitratii, hormonii, antibioticele, bacteriile si virusurile. Spitalele si statiile de dializa folosesc sisteme de osmoza inversa pentru a indeparta impuritatile cele mai greu de separat de apa, iar cantitatile lor micro pot dauna sanatatii. Datorita gradului ridicat de siguranta, un filtru cu osmoza inversa cumparat din magazinul online ekoinstal.ro este cel mai potrivit pentru purificarea apei.

De ce multi oameni folosesc un filtru osmoza apa?

Membrana din instalatia de osmoza inversa nu lasa sa treaca sarurile de rigiditate (calciu si magneziu) care duce la deteriorarea tevilor de apa. Prin urmare, osmoza inversa este cel mai eficient mijloc de tratare a apei dure. In magazinul online ekoinstal.ro poti gasi filtre de apa cu osmoza inversa, statii osmoza inversa cu mineralizare si multe altele.