4 lucruri pe care trebuie să le știi când cumperi cadou un ceas cu sticlă de Murano

0
858
4 lucruri pe care trebuie să le știi când cumperi un ceas cu sticlă de Murano

Bijuteriile din sticlă de Murano sunt faimoase în toată lumea atât datorită frumuseții lor, cât și faptului că se produc exclusiv în Italia, într-un mic oraș de lângă Veneția. Nicio femeie nu rezistă în fața unui ceas cu sticlă de Murano! Înainte să îl cumperi, însă, iată la ce trebuie să fii atent:

Asigură-te că sticla de Murano nu e contrafăcută

Sticla de Murano originală are culori vii, intense. Fiind un obiect de artă realizat manual după tehnici de sute de ani, sticla de Murano este unică. Nu există două obiecte identice făcute din sticlă de Murano, ci fiecare obiect va avea particularitățile sale și va fi unic.

Asigură-te de fiecare dată că nu cumperi sticlă de Murano produsă în serie în… China. De exemplu, îți poți da seama că ceasurile cu sticlă de Murano vândute sub brandul SaraTremo sunt originale, deoarece nu găsești două exact la fel. Fiecare va purta amprenta artistului care l-a creat și vei avea un produs unicat.

Atenție la prețul unui ceas cu sticlă de Murano

Sticla de Murano originală este un obiect de lux. În plus, ceasurile cu sticlă de Murano by SaraTremo au cureaua din piele 100% naturală. Procesul de fabricare în Italia fiind manual, comportă și el anumite costuri.

Toate acestea ar trebui să îți ridice întrebări dacă găsești un ceas cu sticlă de Murano la un preț derizoriu. Dacă vezi că 3 magazine vând un ceas de Murano la un preț corect, iar al patrulea magazin îl vinde suspect de ieftin, atunci poți fi sigur că ai de a face cu un produs contrafăcut și vei cumpăra, de fapt, o chinezărie.

Este obligatoriu să primești un certificat de calitate și origine

Întotdeauna când cumperi o bijuterie, un ceas sau orice obiect din sticlă de Murano, fii atent să primești certificatul de calitate și origine care îți garantează că e un produs într-adevăr original și care face toți banii.

De exemplu, orice ceas și orice bijuterie cu sticlă de Murano cumperi de la SaraTremo, vei primi pe loc certificatul de origine și calitate emis în Italia.

Verifică legitimitatea vânzătorului

Ar trebui să îți atragă atenția în mod negativ dacă găsești ceasuri cu sticlă de Murano pe un site care vinde pantofi, obiecte de curățenie și umbrele.

Cei care creează aceste ceasuri unice în Italia își vor alege cu atenție maximă partenerii care să le vândă în celelalte țări. Cu siguranță, nu își vor trimite ceasurile lor prețioase la vânzare decât unui magazin serios de bijuterii, cum este și SaraTremo.

Așadar, când cumperi un ceas cu sticlă de Murano, fii atent și de unde îl comanzi pentru a fi sigur că e original.

Dacă vei fi atent la aceste 4 lucruri, cu siguranță vei cumpăra un ceas de calitate cu sticlă de Murano originală, care se va dovedi un cadou deosebit.