Vrei sa renovezi baia? Încearcă o cadă freestanding!

0
68
Vrei sa renovezi baia Încearcă o cadă freestanding

Cada de baie freestanding mică arată minunat în băile mari, atât moderne, cât și mai tradiționale. Acest lucru nu înseamnă că nu vor funcționa în băi mai mici. Verifică care cadă de sine stătătoare este cea mai bună pentru baia ta. O cadă de baie freestanding este, în general, recomandată pentru băile mai mari. Este un element esențial într-o baie modernă și contrar aspectului său, o astfel de cadă poate fi, de asemenea, introdusă cu succes într-o baie mica. dar merită să instalați o cadă mică de sine stătătoare. O cadă freestanding într-o baie mică nu poate sta în mijlocul băii, deoarece ar ocupa prea mult spațiu valoros și ar putea chiar să interfereze cu deplasarea sa în întregime. Cu toate acestea, ar trebui să știi că cele mai multe căzi independente au cel puțin o margine dreaptă, care le permite să fie așezate direct pe perete. În acest caz, o cadă de sine stătătoare ocupă exact același spațiu ca o cadă fără corp. O cadă freestanding va funcționa bine pe peretele băii sau în nișa special create pentru ea. Acest aranjament economisește și optimizează spațiul liber. În plus, cada independentă poate fi instalată pe orice perete.

Cadă de sine stătătoare cu duș: este posibil?

Unii oameni așteaptă, mai ales, versatilitate în băile lor, așa că aleg de bună voie o cadă conectată la o cabină de duș. S-ar părea că o astfel de soluție este imposibilă în cazul unei căzi freestanding de dimensiuni mici. Nu este nimic mai rău în acest sens, deoarece unii producători oferă căzi independente cu o construcție specială din oțel inoxidabil, cu un cadru din sticlă călită. Acest cadru poate proteja o cadă de sine stătătoare din trei laturi. Există, de asemenea, și modele care au uși speciale de deschidere.

Cadă de baie freestanding – dreptunghiulară și ovală

O cadă de baie freestanding mică, indiferent de forma sa, face o impresie uimitoare. Cu toate acestea, nu se poate nega că cel mai eficient și, prin urmare, cel mai popular model este cada ovală. Cada de baie freestanding mică cu formă ovală, este nu numai elegantă, ci și foarte confortabilă. Din păcate, doar proprietarii de băi mari își pot permite să aibă o baie luxoasă, deoarece acest tip de cadă are o lățime de aproape 2 metri. O baie circulară independentă nu este cel mai ieftin tip de baie. Prețul modelelor individuale depinde în primul rând de materialul din care sunt fabricate, dimensiune și producător.

Cel mai important avantaj al căzilor de baie freestanding mici, este că acestea atrag atenția. Sunt potrivite în special pentru băile mari de apartament, la țară și pline de farmec. Se potrivesc cu adevărat oriunde sunt apreciate referințele la epocile anterioare sau la natură. Acestea din urmă merită o atenție specială. Multitudinea de modele și stiluri folosite ale căzilor de baie freestanding mici, le face să arate minunat atât în ​​băile tradiționale, cât și în cele moderne. Cei care preferă designului modern vor fi cu siguranță interesați de modele minimaliste din acril premium.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here