Sisteme inteligente pentru dedurizarea apei

0
660
Sisteme inteligente pentru dedurizarea apei

Filtrele cu schimb de ioni pentru dedurizarea apei sunt considerate pe drept cele mai populare, deoarece exista multe tipuri si fac ca apa sa fie potabila. De exemplu, EcoWater este cel mai mare producator din lume de sisteme de epurare a apei menajere. Sistemele de purificare a apei produse de companie, sunt unice in felul lor. Imbunatatirea continua a vechiului model si dezvoltarea noului, este principiul EcoWater. In anii 40 EcoWater a brevetat unul dintre primele materiale artificiale de schimb de ioni, fabricati din gel de roca de cuart. Iar in anii 50, a inlocuit zeolitul folosit la acea vreme margele artificiale minuscule, poroase, fabricate din ulei. In 1958, a aparut primul dispozitiv de economisire a spatiului in interiorul rezervorului, iar rezervorul de rasina a fost amplasat in interiorul rezervorului de sare. Un numar cu inovatii semnificative au fost facute in anii 70, inclusiv inlocuirea temporizatoarelor electromecanice cu comenzi electronice. 

Dispozitive de dedurizarea apei – Caracteristici

Sistemele de dedurizare sunt confectionate din materiale de inalta calitate, sunt durabile si sunt echipate cu electronice de ultima generatie, care ofera dedurizarea apei in cel mai eficient mod. Dispozitivele de dedurizarea apei de la ekoinstal.ro sunt cele mai economice de pe piata si consuma cu 75% mai putine materiale operationale decat substantele de dedurizare competitive. Noile sisteme de dedurizarea apei prezinta siguranta, deoarece in caz de deteriorare, dispozitivul iti va trimite un mesaj SMS sau e-mail, care te va ajuta sa eviti inundatiile. Senzorul de nivel de sare in infrarosu, incorporat, masoara automat nivelul de sare din rezervor. Dispozitivul te va informa din timp, folosind SMS-uri sau e-mail, despre nivelul scazut de sare din rezervor si despre necesitatea reumplerii acestuia. 

Dispozitive de dedurizarea apei – Design si materiale

Pentru o mai mare comoditate, producatorul a dotat carcasa de umplere a sarii dispozitivului cu iluminare. Capacul cu inchidere lenta al catorva modele de dispozitive, imbunatateste in continuare confortul. Adaugarea pietrisului de cuart spalat, rezistent la acid, creste productivitatea dispozitivului prin cresterea zonei primului contact de apa cu stratul filtrant, iar utilizarea distribuitorului de debit patentat, cu un design unic asigura o presiune optima a apei. Astfel de dispozitive pentru dedurizarea apei sunt realizate din materiale de inalta calitate, durabile si cu tehnologii brevetate. Producatorul a avut grija de fiecare detaliu al dispozitivelor moderne, de exemplu, capacul superior al dispozitivului, cel mai predispus la eforturi mecanice, este confectionat din material ABS, care este utilizat si la fabricarea de bare de protectie auto.

Tehnologie unica pentru sisteme dedurizarea apei

Folosind tehnologia unica de dedurizarea apei, dispozitivele inteligente sunt cele mai economice solutii disponibile pe piata, atat in ​​ceea ce priveste eficienta sarii, cat si a consumul de apa, cu pana la 75% costuri curente pe an, comparativ cu sistemul traditional de dedurizare. Astfel, investitiile facute, vor fi amortizate in cel mai scurt timp posibil. Dispozitivele moderne de dedurizarea apei, au un minim de piese mobile si materiale practic necorozive, prevenind astfel, uzura. De exemplu, supapele brevetate Teflon si procesul de regenerare a contra fluxului, ofera eficienta si fiabilitate maxima. Dimensiunile dispozitivelor moderne, permit amplasarea chiar sub chiuveta sau sub boilerul de apa.