Radiatoare din oțel și radiatoare de baie pentru sisteme de încălzire

0
627
Radiatoare din oțel și radiatoare de baie pentru sisteme de încălzire

Din magazinul nostru online ekoinstal.ro poți cumpăra calorifere tubulare, radiatoare, ventiloconvectoare, robineți și accesorii pentru încălzirea casei, la un preț foarte atractiv. Produsele sunt dispozitive de încălzire de înaltă calitate din Europa. Garantăm calitatea produselor noastre și oferim o garanție pentru toate dispozitivele de încălzire. Inginerii noștri te vor ajuta în selectarea dispozitivelor de încălzire. Site-ul conține, de asemenea, un catalog online, care includ toate datele tehnice, precum și modele disponibile. O gamă largă de modele de dispozitive de încălzire, culori, geometrie de execuție, îți vor permite să găsești propria soluție care va crea o impresie unică în sensul cel mai larg.

Radiatoarele din oțel tubulare

Radiatoarele din oțel tubulare pentru încălzire sunt cea mai bună alegere atât pentru spații rezidențiale, cât și pentru spații de birouri, din mai multe motive. Primul este designul lor universal, nu este separabil și constă din secțiuni conectate în părțile superioare și inferioare prin colectoare, ceea ce permite lichidului de răcire să circule liber în interiorul rezervorului. Radiatoarele tubulare vor asigura transferul de căldură în funcție de mai mulți parametri, cum ar fi dimensiunea elementului, numărul de tuburi, grosimea elementului, precum și în funcție de dimensiune.

O caracteristică avantajoasă destul de importantă a dispozitivelor de acest tip este rezistența lor ridicată la transmisia presiunii. Și cu o oprire bruscă forțată a alimentării cu căldură, radiatoarele din oțel nu sunt susceptibile la aerisire din cauza prezenței țevilor. În plus, designul și suprafața netedă din interiorul și exteriorul produselor facilitează curățarea lor de praf și murdărie. Cele mai populare radiatoarele tubulare din oțel, le poți cumpăra de pe site-ul nostru ekoinstal.ro.

Radiatoare de baie

Noi, cei de la ekoinstal.ro oferim o selecție largă de radiatoare de baie de diferite forme, concepute pentru instalarea într-un sistem de încălzire individual sau centralizat. Politica de prețuri a magazinului îți va permite să cumperi un radiator de baie cu suport pentru prosop la costul optim pentru cumpărător, fără a compromite calitatea produsului. Sortimentul acestei secțiuni conține radiatoare de baie ale mărcilor interne și străine, care s-au dovedit a fi bune în timpul funcționării, fără probleme pe termen lung. De la formele tradiționale U W până la originalele contemporane, designul produsului permite înfrumusețarea oricărei băi. Radiatoarele pentru băi sunt echipamente sanitare, care mențin o temperatură confortabilă în baie pe timp de iarnă, iar prosoapele umede se usucă în câteva minute. Circulația apei calde în interiorul conductelor asigură o încălzire uniformă și constantă.

Radiatoarele de baie sunt fabricate din oțel inoxidabil, a căror suprafață este adesea cromată sau colorată. De asemenea, sunt populare produsele din țevi de oțel acoperite cu smalț alb sau colorat, a căror nuanță este selectată în conformitate cu designul general al interiorului băii. Țevile din oțel și oțel inoxidabil sunt cele mai bune materiale pentru realizarea elementelor pentru baie. Pentru conectarea la un sistem de încălzire centralizat, acestea sunt extrem de durabile și rezistă perfect șocurilor inevitabile de apă, temperaturilor ridicate și presiunii lichidului de răcire. Atunci când alegi un dispozitiv din magazinul nostru, este necesar să acorzi atenție locației duzelor de intrare și ieșire, prin care este conectat la sistemul de încălzire. Pentru sistemele de încălzire casnică, un radiator de tip suport pentru prosop, cu o conexiune laterală, este optim.