LĂMPI DE MASĂ PENTRU BIROUL DE ACASĂ

0
631
LĂMPI DE MASĂ PENTRU BIROUL DE ACASĂ

Explorează modul în care noile noastre perspective asupra iluminatului modern pot aduce atât lumină ambientală, cât și focalizată în biroul de acasă, de astăzi.

Lămpile de masă sunt obiecte de design cu o istorie îndelungată și este interesant să încercați noi perspective de corpuri de iluminat pentru a crea efectul modern dorit. Fie că este vorba de o noptieră într-un hotel, de biroul de acasă sau de spațiile de lucru ale unui centru de afaceri, propunerile noastre de design pentru lămpile de masă pot înveseli orice cameră cu expresia lor prietenoasă și modernă.

Pentru un birou elegant

Cu liniile sale elegante, lampa de masă Leaf aduce iluminarea ambientală și directă în orice spațiu, bucurând ochiul cu forma sa organică inspirată din frunzele unui copac. Designul prezintă o lumină LED reglabilă alături de un cap rotativ, permițându-i utilizatorului să poziționeze lumina așa cum dorește pentru spațiul și atmosfera individuale.

Pentru cei contemporani

Lampa de masă Control plasează becul iconic E27 într-un context modern. Utilizatorul fiind capabil să modifice volumul de lumină emis în funcție de preferințele sale prin rotirea jucăușă a cadranului, lampa de masă Control combină designul industrial cu valorile scandinave pentru ambient, precum și lumina focalizată pentru biroul de acasă.

Pentru că simplitatea este frumoasă

Creată din ideea de a dezbrăca un design până la elementele esențiale, lampa de masă Tip este un exemplu de design simplu, funcțional, cu o atenție deosebită la detalii. Oferind lumină directă și ambientală, capul și brațul reglabile ale lămpii au un difuzor opal și o funcție de estompare care modifică fără efort volumul de lumină.

Pentru pasionații de design

O reinterpretare a lămpii tradiționale de arhitect, lampa de masă Wood vine într-un corp din lemn de pin, cu unghiuri ascuțite și articulații mobile, făcându-o o potrivire distinctă pentru orice birou sau noptieră.