Onixbox – un cadou perfect pentru o persoană foarte dragă

0
504
Onixbox – un cadou perfect pentru o persoană foarte dragă

Onixbox este un magazin online de unde puteți achiziționa bijuterii handmade realizate în atelierul propriu. Sunt confecționate din argint 925 și aur de 14K de foarte bună calitate precum și din pietre semiprețioase. Toate bijuteriile comercializate de acest magazin online sunt verificate și marcate ANPC.

            Pentru persoanele interesate care doresc să ofere un cadou deosebit unei persoane dragi, aici puteți comanda bijuterii personalizate cu texte preferate sau chiar și cu fotografii.

            Ce fel de cadouri pentru barbați puteți alege cu ajutorul magazinului online Onixbox?

            Vă recomandăm o gama variată de bratari barbati confecționate din piele, inox sau argint și pietre semiprețioase. De la noi puteți cumpăra acum setul de brățări Royal Gold din pietre semiprețioase onix cu șnur elastic, un set de brățări cap de leu argintiu din pietre naturale onix, o foarte frumoasa brățară cap de leu auriu cu șnur reglabil, brățară pentru bărbați cap de leu auriu din mărgele jasp imperial albastru sau setul de trei brățări din piele cu mărgele și plăcuță argintie inox. Sunt doar câteva exemple de cadouri foarte potrivite pentru bărbați.

            Dacă o să studiați cu atenție oferta magazinului online de bijuterii handmade Onixbox o să descoperiți foarte multe modele de brățări si coliere și pentru doamne. Aproape toate modelele de bijuterii postate pe site-ul magazinului pot fi chiar acum personalizate. Metoda folosită pentru realizarea acestui lucru este foarte performantă (gravură în diamant!). Rezista mult timp iar firma oferă pentru acest lucru garanție pe viață.

            Sunt foarte frumoase modelele de brățări personalizate cu poză, placate cu aur roz de 18K dar și modelele de lănțișoarele din argint personalizate cu text.

            IMPORTANT!! Pentru orice tip de comandă transportul este gratuit! Primiți cadoul ambalat în mod gratuit și puteți comanda și o felicitare, tot în mod gratuit. Pe site-ul magazinului online Onixbox, în dreptul fiecărui produs în parte există un panou unde puteți bifa tipul de felicitare dar și textul preferat care doriți să îl inscripționăm pentru dumneavoastră.

            De asemenea, vă mai recomandăm și seturile de brățări pentru cupluri. Sunt foarte atrăgătoare iar preturile nu sunt deloc mari!!

            Vizitați acum magazinul online Onixbox sau formați numărul de telefon 0743457830 și solicitați imediat părerea unuia dintre colegii noștri despre cadourile pe care le puteți comanda aici. Suntem siguri ca persoana care va primi acest cadou va fi foarte plăcut impresionată.

            Ce modele de bratari barbati personalizate sunt cuprinse în oferta magazinului nostru ?

            Oferta de brățări personalizate pentru bărbați cuprinde, în mod asemănător cu oferta pentru doamne, atât modele de brățări personalizate prin gravură text precum și modele personalizate prin gravură imagini. Gravura este realizată fie pe bănuți de argint fie pe plăcuțe. Brățările pot fi cu șnur de diferite culori sau din piele și pietre semiprețioase.

            Sperăm să vă oferim cele mai frumoase bijuterii de cea mai bună calitate la prețurile cele mai bune.

            Contactați-ne acum pentru a discuta în detaliu despre cadoul minunat pe care îl putem realiza pentru dumneavoastră.