Cursuri de înot pentru copii și adulți în bazine foarte moderne!

0
615
Cursuri de înot pentru copii și adulți în bazine foarte moderne

Dacă sunteți în căutarea unui loc foarte modern pentru înot, fie pentru dumneavoastră fie pentru copii, vă recomandăm cu încredere site-ul inot-sport.ro. Atack Team este o echipă de oameni ambițioși care organizează cursuri de înot în cele mai bune locații din București.

            Recent, compania a încheiat un nou contract de colaborare cu bazinul de înot al Școlii nr. 190 din cartierul Berceni. Este vorba despre un bazin dotat cu un sistem performant de filtrare, recirculare și tratare a apei și cu un sistem de încălzire și climatizare bazat pe două centrale de tratare a aerului. Datorită acestor dotări, apa este continuu încălzită, tratată și cu un PH corespunzător. Este inutil să precizăm faptul că aici normele de igienă sunt respectate cu strictețe mai ales în contextul actualei pandemii!

            Majoritatea antrenorilor care organizează cursurile de înot de la bazin înot scoala 190 din cartierul Berceni sunt foști sportivi de performanță, cu foarte multă experiență în domeniul sporturilor de apă.

            Ce tipuri de servicii vă pune la dispoziție echipa Atack Team din București ?

            În primul rând este vorba despre cursuri de înot pentru copii și pentru adulți. Compania a pregătit o ofertă foarte avantajoasă! Prețurile sunt nemodificate de 10 ani! Există posibilitatea să încheiați mai multe tipuri de abonamente în funcție de nevoile dumneavoastră aici, de asemenea.

            Atât pentru adulți cât și pentru copii, există și cursuri de performanță sportivă. De asemenea, pentru persoanele interesate, începători sau profesioniști, aici aveți posibilitatea de a solicita ajutorul unui antrenor personal care vă poate îndruma cu succes atât cât va fi nevoie.

            Sunt servicii foarte utile și pentru persoanele sau copiii care au frică de apă și nu reușesc să învețe să înoate, deși își doresc mult acest lucru.

            Mulți clienți au fost foarte mulțumiți de cursurile de recuperare medicală în apă, de tip kinetoterapie, precum și de cursurile organizate de gimnastică acvatică Aqua Gym.

            Pe site-ul de prezentare al inot-sport.ro sunt postate toate informațiile de care aveți nevoie pentru a începe un curs intensiv de înot sub îndrumarea unui antrenor profesionist!

            Alte locații moderne pentru înot în București

            Dacă bazinul Școlii nr. 190 din cartierul Berceni este mult prea departe de locuința dumneavoastră, puteți înota și în bazinul Facultății de Medicină din București precum și în bazinul Școlii nr.25. Atack Team a încheiat contracte de colaborare cu ambele locații pentru a facilita accesul persoanelor care locuiesc în zone diferite.

            Ambele bazine sunt, de asemenea, foarte moderne și foarte bine utilate, condițiile de igienă sunt foarte bune aici, mai ales pe perioada actualei pandemii.

            Există instalații de supraveghere video, există vestiare foarte dotate, dușuri, echipamente pentru înot, etc.

            Pe site-ul înot-sport.ro veți descoperi foarte multe articole interesante postate la rubrica Blog, pe care vi le recomandăm cu această ocazie. Subiectele abordate sunt foarte utile și interesante: Când este bine să înscrii copilul la înot?, Importanța cursurilor de înot pentru copii, Cum îl convingi pe cel mic să vină la cursuri de înot?, Cursuri de înot iarna, Cursuri de inițiere înot pentru adulți, etc. Este o ocazie foarte bună să aflați lucruri interesante care vă pot fi chiar utile.