Cabina de dus sau paravan? Tu ce preferi?

0
662
Cabina de dus sau paravan

Cabina de duș cu cădiță a devenit populară datorită combinației funcțiilor cabinei de duș și a băii complete. Toate aceste modele sunt echipate cu hidromasaj, au acoperire antiderapantă, cap de duș, scaun, tetieră. Majoritatea sunt fabricate de producători renumiți, dar calitatea materialelor și a componentelor este ridicată: nu ruginesc, cada nu se îndoaie, duzele uneori trebuie curățate de calcar. Poți cumpăra o cabină de duș pentru o baie la un preț cât mai accesibil din magazinul online goodbath.ro. Această opțiune este cea mai convenabilă, deoarece nu trebuie să cumperi suplimentar un mixer, un cap de duș, paravane, deoarece aceste elemente sunt incluse în prețul produsului.

Cum să alegi cabina de duș?

Toată lumea face această alegere atunci când amenajează un apartament, cu o baie nu foarte spațioasă. Instalează o cabină de duș. Există mulți factori de luat în considerare, atunci când alegi o cabină de duș, cum ar fi compoziția, vârsta și ritmul de viață al familiei, zona băii, atitudinea față de curățenie, preferințele personale și temperamentul rezidenților, în cele din urmă. Există argumente pro și contra pentru fiecare opțiune de cabină de duș. Un duș este o soluție mai confortabilă și mai modernă pentru o viață dinamică. Capacitățile tehnice îți permit să transformi o cabină de duș chiar și într-o saună. Putem spune cu siguranță că dușul câștigă din ce în ce mai multă popularitate în lume. În duș nu vei putea să te întinzi, ci doar vei intra, vei da drumul la apă, te vei spuma te vei clăti cu apă și apoi vei ieși. Nu este nevoie să aștepți să se umple baia. Nu trebuie să petreci o jumătate de oră la înmuiere. Dușul este alegerea oamenilor pentru care timpul înseamnă bani.

Paravan de duș

Un paravan de duș din sticlă durabilă este un panou fix din sticlă călită, montată între pereții băii. Acest lucru permite crearea unei zone de duș în camera de baie, folosind un minim de materiale și păstrând cât mai mult posibil estetica interiorului. Ușile glisante se potrivesc perfect în spațiul tău, datorită profilelor de ghidare inovatoare. Ca accent, un paravan de duș din sticlă poate fi integrat în orice baie. Poate fi în perfectă armonie cu panoul din spate realizat din placări de perete potrivite. Există surprinzător de multe posibilități de a proiecta un paravan de duș modern cu uși glisante. Folosește-le pentru a crea un contrast sau pentru a crea un aspect modern al băii.

Paravane de duș – Idei de design

Paravanul de duș transparent cu uși glisante este ideal pentru nișe și colțuri. Se potrivește ușor în orice baie. Dacă dorești să îți umpli baia cu lumină, în magazinul online goodbath.ro există exact ceea ce ai nevoie. Soluția fără cadru nu are un profil de ghidare superior, ceea ce creează o senzație de ușurință în cameră. Paravanele de duș fără ramă oferă o gamă largă de opțiuni de personalizare. Suprafețele din sticlă fără profil oferă o transparență deosebită, iar liniile lor drepte moderne și elegante se vor potrivi în orice cameră. Balamalele plate și feroneria lipite pe suprafețele exterioare, păstrează suprafețele interioare la nivel unul cu celălalt, ceea ce este deosebit de convenabil pentru curățare.