Ai fost lovit de o alta masina, pe RCA-ul vinovatului? poti beneficia de auto inlocuire gratis!

0
1220
auto inlocuire gratis

Din nefericire, ati fost victima unui accident rutier de pe urma caruia, v-ati ales cu pagube materiale semnificative? Cu siguranta ca adrenalina atinge cote maxime in astfel de momente si emotiile depasesc orice asteptati, intrucat exista posibilitatea de a va pierde cu firea in astfel de momente. Insa, cel mai important este sa va pastrati calmul, intrucat, pe langa partile negative, sunt si parti bune, iar cel mai important este ca sunteti in viata si ca nu ati suferit leziuni.

Accidentele rutiere pot sa apara la orice pas, avand in vedere ca numarul masinilor din Romania sunt intr-o continua crestere la ora actuala, iar gradul de dezvoltare al infrastructurii in Romania este inca unul extrem de redus. Poate chiar sub limita normalitatii. Cu toate acestea, exista cazuri in care pur si simplu nu suntem in masura sa putem evita un accident. Si atunci ce trebuie sa facem in astfel de situatii delicate?

In timul rand primul lucru pe care trebuie sa il facem la momentul respectiv este sa:

  • Sa aprindem luminile de avarie;
  • Ne asiguram ca accidentul nu s-a soldat cu victime;
  • Daca autovehiculul incurca traficul sa incercam sa il mutam cat mai aproape de partea carosabila;
  • Asezam triunghiul de presemnalizare la minim 30 de metri de la locul accidentului;
  • Si nu in ultimul rand sa constatam daunele si sa obtinem actele necesare.

Ei bine, sa o luam treptat astfel incat, in functie de tipul accidentului, important este sa fie completata amiabila, sau in cel mai rau caz sa fie obtinute actele necesare de la persoana responsabila de producerea accidentului rutier, in vederea reparatiei masinii dumneavoastra. Toata lumea se intreaba ce facem in situatia in care masina trebuie sa stea intr-un service saptamani la rand, avand in vedere ca cel putin in ultima perioada masina a devenit realmente o necesitate, mai ales ca mijloacele de transport public sunt din ce in ce mai aglomerate.

AMS Rent a car

Acum puteti obtine si o masina inlocuitoare, sa vedem care sunt pasii pe care trebuie sa-i parcurgem.

Compania AMS Rent a car, inchierieri auto Bucuresti este mereu la dispozitia dumneavoastra si va ofera posibilitatea de a obtine o masina inlocuitoare pe intreaga perioada in care masina dumneavoastra este la reparat intr-un service autorizat. AMS Rent a car este o companie care activeaza pe piata din Romania de aproximativ 7 ani, timp in care au dat dovata de seriozitate si profesionalism in cadrul oricarei colaborari. Este o metoda eficienta si rentabila, astfel incat sa nu fiti nevoiti sa mergeti cu mijlocul de transport in comun.

Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmam?

In primul rand trebuie sa va asigurati ca aveti toate actele celui care a provocat accidentul si de asemenea, completat formularul de constatare amiabila, pentru a se putea trece la pasii urmatori. Ulterior pe baza RCA-ului celui care a produs accidentul veti putea obtine o masina de schimb, insa inainte de toate va trebui sa obtineti documentele necesare, pentru ca intreg procesul sa se desfasoare fara niciun impediment. Astfel veti putea obtine un autotorism pe RCA-ul vinovatului.