Soluții de umbrire potrivite pentru orice fel de spații exterioare

0
148
Soluții de umbrire potrivite pentru orice fel de spații exterioare

Există foarte multe produse moderne comercializate în prezent cu succes și la noi în țară, de care va puteți bucura din plin, fără un efort prea mare. Este vorba despre produse profesionale care au un aspect foarte atractiv și durata îndelungată de viață.

Bbbinvest.ro este unul din magazinele online foarte apreciate din România care comercializează diferite tipuri de soluții pentru umbrire. Merită să analizați oferta magazinului dacă aveți intenția de a vă amenaja grădina sau locuința dumneavoastră.

Oferta Bbbinvest.ro

Oferta Bbbinvest.ro include nu doar soluții de umbrire exterioare ci și soluții de umbrire pentru interior. Sunt multe posibilități de închidere permanentă, mai ales pentru terase. Așadar, o singură investiție, folosință timp îndelungat, standarde înalte de calitate și design!

Compania pune la dispoziția persoanelor sau firmelor interesate multiple servicii: de proiectare, de execuție, de montaj și servicii de garanție timp de 5 ani.

Din oferta acestui magazin interesant vă recomandăm jaluzelele exterioare tip C80. Acestea pot fi montate în dreptul deschiderii ferestrelor sau deasupra acestora. A doua varianta este mult mai convenabilă deoarece nu va exista nici un fel de reducere a nivelului de iluminare a încăperii respective.

Profilul superior este confecționat din oțel de foarte buna calitate, iar lamelele sunt realizate din aluminiu. Exista disponibile peste 20 de culori standard. Acționarea poate fi realizată atât manual cu manivelă, lățimea lamelelor fiind de 80 mm. Există și variante de jaluzele exterioare cu acționare electrică cu buton sau cu telecomandă.

În oferta magazinului acesta mai sunt incluse și alte tipuri de jaluzele exterioare, precum și variate modele de copertine terase, pergole retractabile, pergole aluminiu, Igloo-uri, copertine pentru mașini, umbrele moderne, etc.

O altă ofertă interesantă!

Produse asemănătoare de o calitate la fel de bună veți găsi în oferta magazinului Pergole.ro. Sunt tot produse foarte moderne și de actualitate maximă care rezistă foarte mult timp și au un design deosebit de plăcut.

Este vorba despre 11 tipuri de pergole retractabile, despre 3 tipuri de pergole bioclimatice și despre 3 sisteme de închidere din sticlă, de asemenea.

Pergola cu sisteme din sticlă este o soluție de închidere care va dura aproape toată viața. Investiți o singură dată și beneficiați de avantajele investiției toată viața.

Modelele disponibile de inchideri terase cu sticlă sunt următoarele: pereți din sticlă cu ghilotină, pereți glisanți din sticlă și pereți plianți din sticlă. Alegerea vă aparține dumneavoastră, 100%.

Toate sistemele moderne prezentate mai sus sunt recomandate și pentru spațiile mari pentru organizare evenimente. Merită să analizați oferta cu atenție deoarece calitatea este garantată.

Pe pagina de prezentare a site-ului Pergole.ro veți găsi rubrica numită Colaboratori. Dacă sunteți interesați de o colaborare cu acest magazin online foarte modern, puteți completa Formularul de contact postat acolo. În foarte scurt timp, un reprezentant din partea companiei vă va contacta și vă va explica cum puteți începe colaborarea cu această companie. Există două Showroom-uri foarte mari în localitatea Bragadiru sin județul Ilfov și în orașul Oradea din județul Bihor. În ambele locuri puteți viziona produsele comercializate de către Pergole.ro.