Servicii rapide și profesionale de copiere chei de diferite tipuri

0
488
Servicii rapide și profesionale de copiere chei de diferite tipuri

Foarte multe companii din România își îndreaptă atenția către nevoile directe ale clienților lor. De asemenea, există companii la noi în țară care doresc să ofere clienților, nu numai servicii de calitate ci și servicii prompte și cu adevărat utile!

            Una dintre aceste companii furnizează de peste 10 ani diferite tipuri de servicii de deblocare în orașul Brașov, precum și în localitățile apropiate! Este vorba despre firma Expert DeBlok. Poate că multe persoane deja au făcut cunoștință cu tehnicienii pricepuți de aici! Dacă nu, atunci când veți avea nevoie de orice tip de serviciu profesionist de deblocare, o să constatați că, ceea ce am afirmat, este chiar realitatea în sine!

            Diverse servicii profesionale de deblocare

            Extert DeBlok furnizează cu succes în orașul Brașov, servicii de deblocare uși metalice, de lemn sau uși confecționate din profil termopan, uși de mașini precum și seifuri de diferite tipuri, personale sau aflate în custodia firmelor private.

            De asemenea, această firmă deține două ateliere mobile pentru intervenții rapide, care sunt foarte bine dotate cu echipamente de ultimă generație. În aceste ateliere mobile pot fi copiate diferite tipuri de chei auto, simple, cu cip sau cu telecomandă.

            Tehnicienii firmei intervin exact atunci când clienții au nevoie de serviciile firmei! Puteți solicita intervenții și după ora 18.00 și în weekend-uri, precum și pe perioada sărbătorilor legale. Tarifele pentru deplasările în aceste perioade speciale nu sunt deloc exagerate. Costul va fi de doar 50 lei/deplasare!

            Orice atelier mobil pentru chei auto pierdute poate fi folosit și pentru alte tipuri de servicii de deblocare, spre exemplu pentru deblocarea ușilor locuinței sau pentru deblocarea seifurilor companiei!

            Dacă există persoane interesate de oferta acestei companii, care locuiesc în localități apropiate sau chiar și în localități care se află la distanțe mai mari de orașul Brașov, nu ezitați să formați numărul de telefon de contact postat pe site-ul companiei cheiautobrasov.ro. Oferta companiei este valabilă și pentru persoanele aflate într-o astfel de situație. Prețurile pentru intervențiile din afara orașului nu sunt mari deloc!

            De ce este recomandat să apelați la serviciile unei companii specializate în realizarea de deblocări profesionale și nu la serviciile persoanelor sau companiilor lipsite de experiență.

            În mai mult de 90% din situații, firmele specializate reușesc cu succes să deblocheze lucrurile, fără a produce pagube suplimentare. Portiera mașinii nu va fi deteriorată, nici ușa metalică și nici seiful! Timpul de deblocare va fi foarte redus, mai ales dacă se va interveni cu ajutorul atelierelor mobile.

            Servicii profesionale de copiere chei auto

            Dacă ați pierdut cheia de la mașină și dacă nu aveți nici o dublură acasă, puteți contacta imediat atelierul mobil de copiere chei auto pierdute, de la Expert DeBlok Brașov, chiar în momentul de față. Tehnicienii firmei se vor deplasa imediat la locul indicat de dumneavoastră. Aceștia vor debloca în mod profesionist mașina, vor fi extrase codurile pentru tăierea cheii mecanice, va fi citit codul pin al mașinii respective, apoi, cu ajutorul aparaturii foarte moderne din dotare, va fi realizată noua cheie.

            Pentru ca mașina să rămână sigură, cheia pierdută a acesteia va fi anulată pe loc!

            Costurile acestor servicii nu sunt exagerate, deloc! Pe site-ul companiei cheiautobrasov.ro o să descoperiți ofertele orientative de preț pentru aproape toate tipurile de servicii de deblocări auto, și nu numai.

            Este un lucru foarte bun să solicitați preventiv tehnicienilor de la Expert DeBlok inclusiv realizarea unei dubluri pentru cheia mașinii, dacă nu aveți deja una. Este o modalitate foarte bună de a evita să treceți prin situații incomode, în cazul în care cheia unică va fi pierdută!

            SUCCES și deblocări cât mai ușoare și puțin costisitoare!