Scapă de un stres periodic odată pentru totdeauna

0
843
Scapă de un stres periodic odată pentru totdeauna

Cu toate acestea, în ultimii ani, din ce în ce mai mulți bărbați au început să acorde atenție îngrijirii corporale în același mod în care femeile se îngrijesc de frumusețea lor.

Potrivit specialiștilor, bărbații sunt mai des interesați de îndepărtarea părului de pe spate, piept și antebrațe și optează din ce în ce mai des pentru procedura de epilare laser pentru bărbați în acest scop.

Ce presupune epilarea cu laser?

Epilarea cu laser reprezintă procesul de îndepărtare a firelor de păr prin expunerea la pulsații de lumină care are drept țintă foliculul pilos. Laserul distruge ireversibil foliculii de păr într-un procent semnificativ. Mecanismul de acțiune este reprezentat de o lungime de undă specifică pentru melanină, pigmentul care determină culoarea firelor de păr și a pielii, cu absorbție la nivelul rădăcinii firului de păr și distrugerea acestuia.

De câte proceduri este nevoie?

Pentru a obține rezultatul dorit, vor fi necesare mai multe tratamente, în funcție de calitatea părului și de densitatea creșterii acestuia. De obicei, sunt necesare 6-8 ședințe. Îndepărtarea părului prin această metodă te scapă nu numai de părul nedorit, ci și de o problemă precum firele de păr încarnate.

De ce se epilează bărbații

Bărbații se epilează din mai multe motive:

Nu au niciun chef să se bărbierească în fiecare zi

Ritualul zilnic necesită timp. Procesul nu este întotdeauna frumos, mai ales dacă părul crește în direcții diferite. În acest caz, bărbieritul bărbii și al mustății este contrar curentului și taie stratul superior al pielii.

Acest lucru duce la apariția firelor de păr încarnate, a petelor negre și a pustulelor. În plus, aceasta are ca rezultat rasul, ceea ce poate afecta aspectul general și starea de spirit.

Au gâtul iritat

Pe gât se dezvoltă iritații, firele de păr se încarcă și provoacă mâncărime. Epilarea cu laser rezolvă această problemă.

Doresc să accentueze contururile musculare

Dacă faci exerciții fizice și dorești să evidențiezi rezultatele antrenamentelor dure într-un mod vizibil, epilarea cu ceară te poate ajuta cu adevărat în acest sens.

Multe femei consideră că un corp masculin fără păr este mai atrăgător.

Acesta este un alt motiv pentru care bărbații se epilează cu ajutorul laserului.

Pentru igiena personală

Părul absoarbe mirosurile mai puternic decât pielea. De aceea, axilele reprezintă cea mai mare provocare pentru a scăpa de mirosurile neplăcute.

Procedura de epilare definitivă full body la bărbați ajută la eliminarea părului de pe tot corpul și face ca îngrijirea să fie mult mai ușoară, atât iarna cât și vara, mai ales dacă faci mult sport.

Care este diferența dintre epilarea cu laser la bărbați și femei?

Principiul epilării cu laser este același: fasciculul laser afectează melanina, care se află în păr și în foliculul de păr, distrugând-o și tăindu-i nutriția din vasele de sânge.

Părul, care se află în faza de creștere activă, începe să cadă, devenind mai deschis și mai subțire. După o serie de tratamente, 80-95% din părul de pe piele este îndepărtat. Cifra depinde de numărul de foliculi de păr și de contextul hormonal al fiecăruia.

Singura diferență între epilarea masculină și cea feminină este numărul de tratamente pe curs. Acest lucru se datorează faptului că la bărbați există mai multe fire de păr și acestea tind să fie mai rigide. Dacă pentru femei cursul este în medie de 4-6 proceduri, pentru bărbați este de 6-8 ședințe, cu întreținere la 6-12 luni.

Epilarea cu laser îți economisește banii

Să ne gândim la orice reclamă de la televizor. Majoritatea promovează aparate de ras uimitoare care nu provoacă iritații ale pielii. Și dacă o fac, ei bine, fiecare marcă de cosmetice are o linie de produse care reduce roșeața, hidratează și elimină disconfortul. Și așa se întâmplă în fiecare zi. Bărbații cheltuiesc mii de lei pe lună doar pentru a-și rade barba. Având în vedere această idee, este clar cât de benefică este epilarea cu laser.

Economie de timp

La bărbați, părul este în mod natural mai rigid și crește mai repede. S-ar putea să te bărbierești dimineața, iar după-amiaza târziu să apară deja barba. Imaginează-ți cât timp petrece jumătatea mai puternică a omenirii pentru aceste proceduri de igienă!

Epilarea cu laser pentru bărbați îndepărtează părul nedorit pentru o perioadă lungă de timp, ceea ce este avantajos și îți economisește timp valoros.

Epilarea cu laser nu doare

Spre deosebire de epilarea cu ceară sau cu zahăr, laserul este nedureros. Cei mai mulți bărbați care au beneficiat de această procedură au observat doar o ușoară senzație de arsură în momentul funcționării laserului. Echipamentele moderne de epilare cu laser dețin un accesoriu special, care direcționează un flux de aer rece pe piele, pentru minim discomfort. 

Află cum este să uiți de bărbieritul zilnic, să surprinzi priviri admirative la contururile clare ale mușchilor, să-ți surprinzi iubita și să îți păstrezi pielea proaspătă pentru mai mult timp cu epilarea definitivă cu laser!