Suplimente naturale pentru întărirea unghiilor pe bază de zinc

0
99
Suplimente naturale pentru întărirea unghiilor pe bază de zinc

Există și boli ale unghiilor. Ele se datorează altor boli sau pur și simplu, independent de voința noastră, ne trezim cu ele pe cap. Pentru astfel de probleme, bineînțeles, va trebui să consultăm un medic dermatolog. În afara preparatelor farmaceutice clasice, putem apela însă și la suplimente alimentare foarte moderne pe bază de zinc.

            Acestea pot fi folosite nu numai de către persoanele care au afecțiuni medicale ale unghiilor ci și de către persoanele care doresc să le revigoreze sau să le facă să arate mult mai bine. O cură de înfrumusețare temeinică va include întotdeauna și astfel de remedii eficiente.

            Pentru că suntem supuși zi de zi stresului, grijilor, nevoilor importante și pentru că este bine să prevenim alte boli mult mai grave, o cură de minerale și vitamine benefice stării noastre de sănătate, nu ne poate face decât bine!

            Suplimente alimentare pe bază de zinc

            Zincul este un mineral foarte important care are multiple roluri în organismul nostru: intervine în sinteza  insulinei și a testosteronului, întărește sistemul imunitar, păstrează sănătatea unghiilor, a părului și oaselor, ameliorează problemele de prostată, normalizează funcțiile cerebrale, menține vederea normală, îmbunătățește activitatea musculară, etc.

            Așadar, persoanele care doresc să arate impecabil și să aibă o manichiură și un păr foarte atrăgator, pot recurge și la suplimente alimentare pe bază de zinc, nu numai la produse profesionale comercializate de cei mai renumiți distribuitori produse manichiura de la noi din țară.

           Optizinc 30 mg

            Acest preparat interesant este o formă de zinc asociată cu aminoacidul metionina. L-Metionina este un aminoacid esențial care sporește puterea de absorbție  a zincului în organism, De asemenea, durata de acțiune a acestuia este mult mai mare.

            Principalele efecte ale Optizinc 30 mg sunt următoarele: mentine sanatatea parului a pielii si a unghiilor, menține funcționarea normală a sistemului imunitar, protejează foarte bine celulele împotriva stresului oxidativ, menține vederea normală, coordonează sinteza de proteine, reduce oboseala și extenuarea, determină funcționarea normală a globulelor roșii, etc.

            Sunt doar câteva roluri importante pe care le are pentru starea noastră de sănătate. Dacă doriți să vă întăriți imunitatea și să scăpați de senzația de oboseală continuă, care nu este deloc benefică pe perioada acestei pandemii imprevizibile, și în același timp, dacă doriți mâini mai frumoase și unghii mai rezistente, precum și o piele mult mai netedă.

            Nu uitați să solicitați sfatul medicului dumneavoastră de familie, mai ales dacă urmați un tratament medicamentos clasic, deja. Anumite efecte se pot suprapune!